High tea in hartje Amsterdam - al vanaf 2 personen

Dit High Tea arrangement in Amsterdam is inclusief:

 • Tea bar thee, diverse soorten
 • Een scone met clotted cream en jam
 • Finger sandwiches van biologisch brood met meerdere soorten beleg
 • Verschillende zoetigheden waaronder friandises en mini-taartjes
 • Huisgemaakte quiche van groenten
 • Prijs: € 23,50 per persoon Te reserveren vanaf 2 tot 25 personen.
  De high tea serveren wij tussen 15.00 en 16.30 uur!

  De high tea is optioneel uit te breiden met een kopje soep, vers fruit of een glaasje prosecco. De totale prijs wordt vastgesteld op basis van uw wensen.

  Bent u allergisch voor bepaalde producten of heeft u specifieke dieetwensen? Laat het ons weten!

  Vanaf 10 personen vragen wij een aanbetaling van 50%.

  Reserveren voor high tea

  Reserveren is verplicht en dient minimaal 2 dagen tevoren worden gedaan.

  Het juiste aantal gasten graag op de dag zelf voor 10.00 uur bevestigen. Indien u desondanks met minder personen komt dan tevoren gemeld, zien wij ons genoodzaakt het door u opgegeven aantal personen in rekening te brengen.

  De prijs van dit High Tea arrangement in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2022.

  High tea in Amsterdam

  Tussen 15.00 en 16.30 uur kunt u genieten van een high tea, waarbij u onbeperkt diverse soorten thee van Mr. Jones krijgt. De high tea wordt geserveerd met een uitgebreid scala aan lekkernijen en zoetigheden waaronder friandises en mini-taartjes, scones met clodded cream en jam, huisgemaakte quiche van groenten en fingersandwiches van biologisch brood met meerdere soorten beleg.

  Restaurant-Cafe In de Waag

  Restaurant-Café In de Waag ligt op loopafstand van het Centraal Station, het Waterlooplein en de Dam. Eveneens op loopafstand bevinden zich vier parkeergarages: bij het Centraal Station, de Bijenkorf, het Muziektheater (Waterlooplein) en in de Valkenburgerstraat. Tegenover de Waag ligt metrostation Nieuwmarkt, slechts één halte verwijderd van het Centraal Station.

  9 reviews

  8.7

  Reviews van gasten

  Anoniem

  Leuke, gezellige sfeer.
  Uitgebreide goed verzorgde high tea, die prima smaakte.

  8
  Anoniem

  De High Tea heb ik georganseerd voor de vrijwilligers bij ons op school. Het was een groot succes. Iedereen was erg enthiausiast over de locatie en het eten was supper lekker. Zeker voor herhaling vastbaar!! Dus misschien tot volgend jaar.

  8
  R.C. Ducro-van der werff

  We hebben zeer genoten, de bediening was perfect. Voor herhaling vatbaar. Geweldig.

  10
  Saskia Kuijpers

  Prima service, lekker en voldoende eten, mooie locatie, mooie inrichting van het pand. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat ik op de rekening moest constateren dat de prijs opeens 3 euro p.p. meer was geworden dan met mij gecommuniceerd.

  10
  Monique Verkerk

  Mooie lokatie om lekker met vriendinnen van thee en lekkere hapjes (zoet en hartig) te genieten. Het was schitterend weer, jammer dat we niet buiten van de high tea konden genieten. Wat ook leuk is: de markt op zondag.

  8
  Anoniem

  Ondanks het slechte weer (het regende de hele dag) was het een geslaagde dag in Amsterdam, na het uitreiken van dochters bul hebben we ons 's middags prima vermaakt en genoten van de heerlijke high tea!

  8
  D. Matla

  Met 3 kinderen genoten van de high tea. Er was voor elk wat wils. De geroosterde sandwiches waren niet alleen leuk om te zien, maar ook erg lekker! Leuke locatie!

  8
  M. Versteeg

  Mooi gebouw, leuk ingericht, gezellig druk en lekker zittend meubilair. Inhoudelijk was de High Tea kwaliteit-technisch goed, maar niet heel bijzonder. Sandwiches waren wel origineel (getoaste mini-boterhammen), scones lekker als altijd (maar net iets te

  8
  A. Somnaikubun

  erg goed.

  10

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Restaurant
  • Receptie

  Onze partner

  Algemeen

  Dit cafe - restaurant is gehuisvest in het Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt in het oude stadscentrum van Amsterdam.

  Sprookjesachtig monument

  Dit karakteristieke, sprookjesachtige monument verrees tussen 1425 en 1488 als stadspoort. Het is hét restaurant in Amsterdam voor uw lunch, diner, borrel of high tea. De imposante historische ruimte is strak maar informeel ingericht en wordt verlicht door 300 kaarsen in grote kroonluchters; een unieke ambiance.

  Genieten van een High Tea

  Zin in een gezellige middag met thee en lekkernijen? Dagelijks tussen 15.00 en 16.30 uur serveren wij High Tea. Met onbeperkt diverse soorten Mr Jones-thee, vergezeld van een uitgebreide reeks zoetigheden als friandises en mini-taartjes, scones met clodded cream en marmelade, finger-sandwiches and quiches.

  Openingstijden

  Dit cafe - restaurant is elke dag geopend, al vanaf 09.00 uur ‘s ochtends.

  Veelgestelde vragen

  Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

  Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. GroepsAanbiedingen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

  Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van GroepsAanbiedingen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

  GroepsAanbiedingen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

  Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

  Hoogtepunten

  • Historisch pand
  • Midden op de Nieuwemarkt
  • Unieke ambiance

  Gratis advies?

  We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
  ma-do: 09.00 - 22.00
  vr: 09.00 - 17.30
  za-zo: 10.00 - 14.00

  Tel: 088-5405805

  Waarom bij ons boeken?

  595+ Arrangementen

  Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

  Lage kosten

  Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

  Uitstekende ondersteuning

  Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.